dinsdag 10 november 2015

Zomaar-tjes :-)

Goedemorgen :-)

De laatste tijd heb ik af en toe, zomaar, eens iets gekregen. Daar wordt je toch blij van. :-)


Het begon op de breiclub. Mevrouw G had al haar rondbreinaalden meegenomen. Aangezien ze hier zelf niet graag mee werkt, mocht iedereen kiezen en meenemen wat zij kon gebruiken. Er zaten 2 KnitPro Symfonie verwisselbare rondbreinaalden bij. Een 4,5 en een 6, die heb ik er direct uitgenomen. Want die stonden al lang op mijn verlanglijstje. Maar aangezien ik een beetje gierig ben, had ik ze nog niet gekocht.


De dag nadien ben ik direct aan een nieuw breiwerkje begonnen. En, ooh, wat breien deze zalig. Ze zijn zo stil, glijden goed en zijn ook nog eens mooi. Dus ik ben héél blij met de vrijgevigheid van mevrouw G. :-)


Vorige week, woensdagmorgen, stond mijn besluit vast. Ik ging voor mijn eigen een cadeautje bestellen. :-)


Ik heb de KnitPro Symfonie Chunky set besteld en een paar bollen Drops Andes. De volgende dag werd het cadeautje al geleverd. *blij, blij, blij*


En donderdagmiddag op de breiclub kreeg ik van mevrouw D een amigurumi-boekje. Ze had het ooit eens gekocht, omdat er iets in staat wat ze graag wou maken voor haar man.


Maar ze heeft het opgegeven. Ze kan de moeilijkste patronen breien en haken, maar amigurumi's is niet aan haar besteed. Dus nu heb ik dit leuke boekje gekregen.


En ik ga de kikker maken voor haar man. Iedereen happy. ;-)

Nog een fijne dinsdag.
Carolien

5 opmerkingen:

  1. Ik geloof nooit dat je gierig bent. Leuk dat je een kikker gaat maken voor mevrouw D, eigenlijk haar man:-) Zo zie je dienst, weder dienst en dat is veel leuker als zelf kopen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke dingen heb je gekregen en wat lief dat je een kikker gaat haken voor mevr. D.
    Amigurumi is ook aan mij niet besteed, ik ben ook bezig, maar niet van harte.

    BeantwoordenVerwijderen