maandag 12 december 2016

Miriam Catshoek sjaal

Goedemiddag


Vorige zomer was er een Phildar wolfeestje en Miriam Catshoek heeft voor dit wolfeestje een patroon van een sjaal gemaakt. Al de gelukkige genodigden kregen op dit feestje het patroon (je kan het patroon gratis downloaden op het blog van draad en praat) en een hele hoop Phildar garen. Eén van de gelukkige was Liset van het blog tante setje.


Toen ik de versie van Liset voorbij zag komen, wist ik dat ik die sjaal ook wou maken/hebben. :-) Die kleur en dat blinkend randje. Prachtig!!! :-)


Het haken van de sjaal was super leuk, heel aangenaam garen om mee te werken. Ik gebruikte 3 bollen Phildar Phil Nuage kleur 101. (Deze wol is zo zacht dat ik droom van een dekentje in dit garen. Ik heb het op mijn verlanglijstje gezet voor mijn verjaardag/kerst/nieuwjaar. Dus wie weet. ;-)) Er ging ook nog volgend garen in: 1 bol Phildar Phil Partner 6 kleur Bengale, een halve bol byClaire sparkle 352 en 236.


En nu is het eindelijk zo ver!!! Ik kan hem dragen. :-)
Maak er een mooie week van!
Carolien

3 opmerkingen:

 1. Hey Carolien,
  Wat een mooie sjaal. Het patroon heb ik al gedownload en ik geloof zelfs geprint, maar ik ben er nog niet aan toe gekomen om hem te maken. Eerst kerstcadeaus haken. Jouw versie is erg mooi geworden.
  Fijne maandag.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kleuren doen al naar de zomer smachten :-)
  En zelfs op de foto's ziet het garen er lekker zacht uit!
  Ik hoop dat de kerstman je verlanglijstje goed bekijkt, want dat wordt een zalig dekentje!
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Veel geluk met kerst, hoop dat de kerstman geen sneeuwballen in zijn oren heeft hihihi.

  BeantwoordenVerwijderen